Bovenkant van de pagina
Direct naar content

Tekenaar / Werkvoorbereider/ Engineer

Tekenaar / Werkvoorbereider

Voor onze afdeling I-Façade zijn wij op zoek naar een zelfstandige 'duizendpoot'. In deze groeiende afdeling kun jij je ambities kwijt! I-Façade is een afdeling voor creëren en verkopen van achter constructies voor gevelbekleding. Deze constructies zijn meestal vervaardigd uit Aluminium of roestvaststaal. Onze klanten zitten in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Dit ga je doen

Jouw werkzaamheden zijn lastig te vatten in een functienaam. Enerzijds ben je de bouwkundige tekenaar die onze constructies vormgeeft, anderzijds fungeer je als werkvoorbereider die in overleg met de opdrachtgever meewerkt aan een oplossing door middel van een eindproduct. Je kan op deze groeiende afdeling jouw stempel drukken op alle facetten, waaronder sales. Never a dull moment in deze functie dus. Want jij werkt nauw samen met collega's van zowel sales, productie, logistiek en Engineering.

De projecten

Geen enkel project is hetzelfde. Je krijgt dan ook volop te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van complexiteit en formaat. Zo houd je voldoende uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Vanuit jouw technische kennis en ervaring breng je proactief je inbreng in elk project. Want jij zet letterlijk de lijnen uit!

Dit ben jij

Je hebt een bouwkundige achtergrond, ervaring met sales, kunt werken met Tekla en AutoCAD, kennis van Bouwkundige details, en ervaring in de maakindustrie. Ook als je niet al deze facetten aan boord hebt nodigen we je uit te reageren. We bieden je dan ook graag opleidingsmogelijkheden aan. Verder vinden we het belangrijk dat je accuraat bent, proactief kunt werken en communicatief vaardig bent. En dat zowel schriftelijk als mondeling in zowel Nederlands, Engels als Duits. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook prima zelfstandig werken.

Dit bieden we

  • Een prima salaris, op basis van jouw leeftijd, kennis en ervaring.
  • 25 vakantiedagen Uitstekende pensioenregeling
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Legendarische bedrijfsfeesten

Dit zijn we

IPEX ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige bevestigingssystemen voor de dak-, wand- en gevelbouw. Het zeer complete leveringsprogramma zorgt dat we voor werkelijk iedere montage de klant van de juiste materialen kunnen voorzien. Tekenaar / Werkvoorbereider/ Engineer IPEX | mei '22 Bij IPEX Group werken +/- 30 medewerkers in een prettige en informele sfeer. Je krijgt alle vrijheid om je werk te doen en nieuwe ontwikkelingen op te pakken. Zelfstandig werken stellen we zeer op prijs.

Match?

Hebben wij elkaar bij deze gevonden? Solliciteer dan nu. Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met Gerwin Meilink via 0547-384635 of mailen naar working@ipex-group.com.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar de bovenkant van de pagina