Bovenkant van de pagina
Direct naar content

Vacature Projectleider / tekenaar

Tuesday 01 December 2015

Vacature Projectleider / tekenaar

In verband met de voortdurende groei van onze organisatie zoeken wij voor onze afdeling I-facade, draagstructuren voor gevelbekleding, met spoed een

Projectleider/Tekenaar
(fulltime M/V)

Als tekenaar werk je op basis van schetsen van de Project Engineer de ontwerpen uit van diverse constructies met behulp van een CAD tekenpakket (Tekla, Autocad). Hij/zij is betrokken bij een projectoverleg en geeft oplossingen aan voor technische vraagstukken. Daarnaast ben je creatief binnen technische mogelijkheden. Hij/zij denkt met klanten mee over het ontwerp en werkt dit vervolgens uit. Binnen deze functie behoort ook het maken van offertes voor onze klanten.

Je bent de schakel tussen klant, product en productie. Je maakt renderingen en animaties van gemaakte tekeningen voor promotiedoeleinden. Je test gemaakte ontwerpen, werkt kwaliteitsgericht, schrijft handleidingen en je bent analytisch. Ook ben je in staat materialen en middelen in te zetten.

Wie zoeken wij?

Een collega met MBO+ werk- en denkniveau, tekenaar, met enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Een goede beheersing van tekenpakketten als 3D Solid Works/Tekla/Autocad. Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Daarnaast werk je accuraat, kun je snel schakelen en ben je klantgericht.

Interesse?
Mail dan je cv voor 15 december 2015 naar working@ipex-group.com t.a.v. Marloes Meilink

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante functie binnen een mooi bedrijf, een prettige werksfeer en marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar de bovenkant van de pagina