Bovenkant van de pagina
Direct naar content

UPDATE: Vernieuwde plakrand op I-Form

Thursday 07 January 2021

UPDATE: Vernieuwde plakrand op I-Form

Sterke hechting met vernieuwde plakrand.

I-Form wordt breed ingezet en kan op verschillende ondergronden worden toegepast, om opwaaien te voorkomen wordt er handmatig een kleeflaag hierop aangebracht, ook kan er gebruik worden gemaakt van de optionele plakrand op de I-Form.

I-Form kan geleverd worden met 1 of 2 optionele plakranden.

In samenwerking met de fabrikant van de plakranden (Innotec), hebben wij de plakrand op 2 punten verbeterd:

  • Hechting op ondergrond erg sterk.
  • Toepasbaar op meerdere ondergronden.

I-Form kracht


Het bijzondere aan onze vernieuwde plakrand op de I-Form, is dat het zich erg goed hecht op verschillende soorten ondergronden, de vernieuwde plakrand is onder andere toe te passen op keramiek, beton, steen, metaal, etc. Daarnaast hecht het zich ook extreem goed op zowel EPDM als op bitumen.


I-Form hecht op bitumen


Het productieproces van onze vernieuwde I-Form gaat als volgt te werk:

  • De I-Form wordt op een continue lijn geproduceerd op een rol met 2 beschikbare breedtes, 1500 en 1000 mm breed. De standaard lengte van de rollen zijn 10 meter lang.
  • De volgende stap is dat de rolbreedtes worden gesneden aan de hand van 9 standaard breedtes.
  • U kunt per order ervoor kiezen of u 1 of 2 plakranden om de I-Form wenst, deze plakranden worden vervolgens semi automatisch aangebracht.


I-Form productieproces

Indien u verder nog vragen heeft over I-Form en de werking hiervan, kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkopers op het nummer 0547 - 38 46 35.

Ook is het mogelijk om bij ons een sample aan te vragen van de I-Form met vernieuwde plakrand, deze kunt u bij ons aanvragen.

Terug naar de bovenkant van de pagina