Bovenkant van de pagina
Direct naar content

Nieuws

0175 RA/HB

Nieuw: Zelfklevend EPDM, speciaal voor luchtdicht bouwen.

Neusstuk voor optimale bevestiging van gevelplaten

Voor de bevestiging van vlakke gevelpanelen is het noodzakelijk dat de gevelplaat niet volkomen strak tegen de achterliggende constructie wordt geklemd door de blindklinknagel. De gevelplaat dient te kunnen uitzetten / krimpen op de voorbepaalde plekken en de buiten plaat dient niet te worden ingedeukt.

IPEX Group onderscheidt zich met TTAP®

TTAP® is een vernieuwde innovatieve T-ster aandrijving met opvallende voordelen in vergelijking met de huidige T-ster (Torx®).

Startprofiel Zwart geanodiseerd

Startprofiel voor Rockpanel lines en Eternit cedral nu op voorraad in zwart geanodiseerd!

IPEX on RCI Show

Visit IPEX Group on the RCI show, the Roofing, Cladding and Insulation show in England.

IPEX op vakbeurs GEVEL 2016

​GEVEL is de vakbeurs voor ontwerp en engineering in de gebouwschil. Met innovaties, technologie, materialen, kennis, ideeën en ontmoetingen voor architecten en bouwkundigen. GEVEL biedt met kwalitatief hoogstaande exposanten, een inspirerende opzet en inhoudelijke benadering alles op het gebied van de gevel.

Tekla Structures Steel Detailing

IPEX heeft recentelijk het teken programma Tekla structures detailing in gebruik genomen. Hiermee kunnen wij i-Facade achter constructies 3D uitwerken, waarbij alle onderdelen berekend worden en complete stuklijsten uitgedraaid kunnen worden voor productie.

Duurzaam regelwerk voor gevelplaten

Bij plaatmontage op houtenregelwerk komen veel problemen voor. Enkele voorbeelden hiervan zijn: rotting van de regels, problemen met verlijmen en het krom trekken van de regels.
Terug naar de bovenkant van de pagina