Bovenkant van de pagina
Direct naar content

COVID-19 & IPEX update juli 2021

Tuesday 17 March 2020

COVID-19 & IPEX update juli 2021

Juli 2021

IPEX volgt de richtlijnen conform het RIVM.
Basisregels:

  • Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen passen bij corona, en laat je direct bij de GGD testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

Lees op Rijksoverheid.nl alles over de maatregelen


Maart 2020

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze van IPEX.

Met dit bericht wilt IPEX u op de hoogte brengen van de maatregelen die er genomen worden om de risico's in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van u als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Productie en levering
Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen substantiële vertragingen in de leveringen.

Productie capaciteit
IPEX heeft intern een sociale werkplaats van +/- 30 medewerkers, deze groep is op tijdelijk gehalveerd doordat er niet voldoende ruimte is om op gepaste afstand van elkaar te werken, afhankelijk van het product kan hierdoor de capaciteit beperkter zijn.

Contact met klanten
Onze Accountmanagers werken vanuit huis. Er is geen fysiek klantencontact op dit moment. Heeft u binnenkort een afspraak met één van onze collega's? dan zal deze contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken voor een telefonische afspraak of bijvoorbeeld videoconferentie.

Wij doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op niveau te behouden en ervoor te zorgen dat u de kwaliteit van de dienstverlening blijft ontvangen zoals u dat van IPEX gewend bent. In geval van nood zal IPEX adequaat handelen en de benodigde aanpassingen doen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en klanten.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en zijn wij binnen de normale openingstijden gewoon bereikbaar op ons telefoonnummer 0547 384 635

Contact en vragen
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

IPEX wenst u en uw medewerkers het allerbeste!

Terug naar de bovenkant van de pagina